title
کد خبر: 32870
00
طلب ۴۰۰۰میلیاردی صنعت دارو از بیمه ها/ورود سازمان برنامه و بودجه

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، از ورود سازمان برنامه و بودجه به رفع مشکل نقدینگی حوزه دارو خبر داد و گفت: بدهی بیمه ها به صنعت دارو منجر به رکود در این بخش شده است.

به گزارش «بهداشت نیوز» علی نوبخت حقیقی در خصوص آخرین شرایط از تعیین تکلیف بدهی بیمه ها به صنعت دارویی کشور، گفت: صنعت دارویی کشور به دلیل عدم پرداخت به موقع بدهی بیمه ها به داروخانه ها، شرکت های پخش و واحدها ی تولیدی درحال حاضر دچار مشکلاتی، از جمله نبود نقدینگی به میزان کافی شده است.

وی از ورود سازمان برنامه و بودجه به موضوع بدهی بیمه ها و حل مشکلات دارویی کشورخبر داد و افزود: طبق گفته مسئولان سازمان غذا و دارو این بخش درحال حاضر حدود ۴ هزار میلیارد تومان از بیمه ها طلب دارد ، بنابراین مقرر شده  معاون اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور مبلغی را برای رفع مشکلات نقدینگی حوزه دارو به این بخش اختصاص دهد.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به رکود به وجود آمده در حوزه دارویی کشور، افزود: در جلسه روز گذشته کمیسیون بهداشت و درمان با مسئولان جدید سازمان غذا و دارو تصمیمات قابل قبولی در جهت رفع مشکلات موجود اتخاذ شد، البته کمیته هایی نیز در کمیسیون در حوزه دارو تشکیل شده است؛ بنابراین امیدواریم با تغییرات مدیریتی در سازمان غذا و دارو و فعالیت کمیسیون بخشی از مشکلات حل شود


مرتبط ها
ارسال نظر
chapta
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد .
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص ،قومیت ها ،عقاید دیگران باشد و یا با قوانین کشور وآموزه های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.